Nascholing en congressen

Scholing en nascholing

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is er ruim voldoende aanbod aan opleidingen voor neuraaltherapie. Veel informatie over opleidingen in Duitsland vindt u op de website van de DGfAN (Deutsche Gesellschaft für Akupunktur und Neuraltherapie). Daar is een groot aanbod aanbeginnerscursussen, mastercursussen en nascholingscursussen op het gebied van neuraaltherapie.

Dit geldt evenzo voor het cursusaanbod van de Internationale Gesellschaft für Neuraltherapie nach Huneke IGNH. U vindt veel informatie over hun opleidingen in Duitsland via deze link, onder tabblad "Ausbildung".

Artsen van de Vakgroep Neuraal- en Regulatietherapie willen belangstellende collega's graag te woord staan en advies geven over een opleidingstraject in deze landen. Voor namen en adressen klikt u hier.

Alle neuraaltherapiecursussen die georganiseerd worden door buitenlandse artsenverenigingen voor neuraaltherapie (zoals de IGNH of de DGfAN), worden automatisch ook door de AVIG geaccepteerd als geldige, geaccrediteerde nascholing.

2017

Maart-September: A-cursus. Driebergen. 10-3 en 11-3, 31-3 en 1-4, 13-5, 30-9. Voor informatie: Mail

29-3 t/m 2-4: Freudenstadt: ZAEN Congres

Mei

11-13 mei: Ottawa: International Neural Therapy Conference

Juni

2-3 juni: Greifswal: Autonomes Nervensystem und Entzündung

22-6 t/m 25-6 2017: 3. Heidelberger Tagung Neuralthrapie und Schmerz

Oktober

28-10 t/m 1-11: Baden-Baden: Jaarcongres IGNH

November

22-11 t/m 25-11: Bad Meiningen

© 2017 - AVIG Nederlandse Vakgroep Neuraal- en Regulatietherapie NVNR - E-mail