Nascholing en congressen

Scholing en nascholing

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is er ruim voldoende aanbod aan opleidingen voor neuraaltherapie. Veel informatie over opleidingen in Duitsland vindt u op de website van de DGfAN (Deutsche Gesellschaft für Akupunktur und Neuraltherapie). Daar is een groot aanbod aanbeginnerscursussen, mastercursussen en nascholingscursussen op het gebied van neuraaltherapie.

Dit geldt evenzo voor het cursusaanbod van de Internationale Gesellschaft für Neuraltherapie nach Huneke IGNH. U vindt veel informatie over hun opleidingen in Duitsland via deze link, onder tabblad "Ausbildung".

Artsen van de Vakgroep Neuraal- en Regulatietherapie willen belangstellende collega's graag te woord staan en advies geven over een opleidingstraject in deze landen. Voor namen en adressen klikt u hier.

Alle neuraaltherapiecursussen die georganiseerd worden door buitenlandse artsenverenigingen voor neuraaltherapie (zoals de IGNH of de DGfAN), worden automatisch ook door de AVIG geaccepteerd als geldige, geaccrediteerde nascholing.

2018

September-December: B-cursus SONN-BT. Driebergen. 28 en 29 september, 2 en 3 november, 30 november en 1 december. Voor informatie: Mail

4-6 Oktober: ‘Weinberger Woche’, IGNH. Mallorca. Informatie

© 2018 - AVIG Nederlandse Vakgroep Neuraal- en Regulatietherapie NVNR - E-mail