Casus 28: Hoofdpijn

Mw MF te B

Met hoofdpijnklachten ben ik bij dr. Q terecht gekomen. Jarenlang leed ik aan zware hoofdpijn. Ik had het een maand of twee drie niet en dan weer weken iedere dag. Dit duurde dan meestal 4 à 5 weken. Ik ben er regelmatig mee naar de huisarts geweest. Dan kreeg ik een recept voor Ibuprofen. Dit was een tijdelijke oplossing. Als het pilletje uitgewerkt was, begon de ellende weer. Toen maar weer eens naar de huisarts, weer Ibuprofen en ik moest ontspanningsoefeningen doen. Maar tot een blijvend resultaat leidde dit niet. Zelf had ik Paracetemol zetpillen aangeschaft 1000 mg, dit hielp wel voor een poosje.

Via mijn zus ben ik toen in contact gekomen met dr. Q. Hij stelde voor om me met neuraaltherapie te behandelen. Dit hield in dat ik enkele keren in mijn hoofd geprikt zou worden. Ik heb besloten dit te doen. Ik werd wekelijks geprikt in de keel en bij mijn wenkbrauwen. Na de eerste keer heb ik nog 2 dagen hoofdpijn gehad. Toen ik 2 keer geprikt ben heb ik nog 1 keer hoofdpijn gehad. En na drie keer prikken heb ik geen hoofdpijn meer gehad. Ik weet niet wat mij overkomt!

Een halve dag bezig zijn was voor mij de limiet. Daarna een pil en naar bed. Nu kan ik alles weer doen. Ik weet niet wat me overkomt. Die paar prikjes wegen niet op tegen het leven dat ik nu kan leiden. Als ik weer last zou krijgen van hoofdpijn, zou ik zeker weer in mijn hoofd laten prikken.

Iedere huisarts zou neuraaltherapie toe moeten kunnen passen. Dat is beter dan jaren achter elkaar pillen slikken. Dit resultaat is 10 keer beter!

© 2020 - Nederlandse Vakgroep Neuraal- en Regulatietherapie NVNR - E-mail —— Disclaimer